Thursday, April 15, 2010

Pump aku ni..

mcm tau 2 jer yang aku dlm perjalanan nak brenti pumping.
now i only pump once a day.

stok kat peti ais tak berusik. sofeya only minum EBM once a day. yang lain dia belasah susu mamil.

mula2 pump aku ni battery dia bengong. charge la mcm mana pun dia still tunjuk low batt.
pas tu kdg2 bila turn on dia mcm teragak2 nak start, but most of the time ok.

TADI!
the display rosak la plak...
so aku kena pasang timer sendiri bila pump.

hmmmmm...

4 comments:

toughcookie said...

babe, lama tak update...

i just tagged you. no obligation... saja suka2 hehe...

here

Konot said...

hahah.. baru baca pun post you...
nanti2 i update k.. but will be in my private blog.. u can access kan?
blog ni mcm dah berhabuk tahap gaban dah! :p

Fatin Najihah said...

cuna, dah tak post ke? hehe. btw, lawa lah the background :)

Konot said...

dah tak de menda nak post..hehe.. maybe i'll post about my struggle nak wean her off pulak..tehehe